Metóda dvoch bodov (z môjho archívu)

Ešte v roku 2015, podľa mojich dochovaných archívov zo starých už zrušených stránok konkrétne z 13.5.2015, som napísala článok o metóde dvoch bodov v kvantovaní. Možno teraz by som tento článok napísala inak, ale pre zachovanie autenticity som sa rozhodla ho nechať v pôvodnom znení tak, ako som to cítila a vnímala vtedy. Možno aj tento pohľad "čerstvého nadšenca kvantovania" môže byť pre vás prínosný. 

Príjemné čítanie a inšpirovanie sa...


Text z 13.mája 2015

Rozhodla som sa, že skúsim popísať metódu dvoch bodov, na základe ktorej funguje (nielen jej - pozor) kvantové liečenie (aj keď nejde o doslovný význam slova liečenie). 

Pre istotu ešte raz zopakujem, že kvantové liečenie nie je doslovným liečením a ten, kto kvantuje, nie je liečiteľ. Je to človek, ktorý vám otvorí kvantové pole a umožní procesu, ktorý sa má stať aby sa stal. Podľa môjho mienenia nejde „vyliečiť“ všetko. Čo nám dané je, to sa stane, čo nie je, to sa nestane. Niektoré veci, bolesti si skrátka prežiť musíme. Ale ktoré, to neviem.

 Takže, pokúsim sa opísať základnú metódu dvoch bodov ale samozrejme, nemôžem tu popísať všetko, čo o tom píše či už Bartlett alebo Kinslow (predsa len, nepotrebujem, aby ma niekto uháňal za porušenie autorských práv). Ale nakoľko som bola na seminári o „kvantovaní“ a mám vlastné skúsenosti, tak tie napísať môžem. Navyše, o metóde dvoch bodov je na internete videí habadej. 

Ešte jedno dôležité upozornenie. No, možno aj dve či tri. V prvom rade je to len popis mojich skúseností založených na štúdiu a účasti na seminári, kde sme to skúšali pod vedením skúseného kvantéra, preto to tak aj berte. Po ďalšie, napriek tomu, že ide o akýsi stručný popis, nepodceňujte ho, pretože nemôžete vedieť, či nepatríte k tým, ktorí dosiahnu úžasné výsledky okamžite na základe prečítaného. Verte, aj to sa stáva. Kvantovanie nastáva aj vtedy, ak o ňom nemáte ani šajnu... Skrátka podvedome sa nastavíte a už to ide... A na záver – majte pred tým rešpekt, predsa len, kvantové pole je Inteligencia, no nemajte žiadne očakávania. Naopak, nechajte sa unášať svetom zázrakov a nepoznaného. Len si všímajte, čo sa deje. Všímajte si zmeny, akékoľvek drobné. 


Aby ste mohli uplatniť metódu dvoch bodov, potrebujete splniť len pár „maličkostí“.

 

  1.Zabudnúť na to, čo sa dá a čo nie - jednoducho sa nechať unášať prítomným okamihom a jeho zmenami. Prijať neprijateľné... 

    2. Dostať sa do oblasti srdca s vedomím. Jednoducho si svoju pozornosť zbalíte a presťahujete tam niekam, kde vnímate srdcom a nie rozumom. Toto by som označila za bod, ktorý je vysoko dôležitý a akonáhle ho zvládnete (zas až tak ťažké to nie je) kvantové pole sa začína otvárať.

  3. Nastáva samotná fáza dvoch bodov – a tým pádom samotné kvantovanie – pokojne to nazvem privolávaním kvantovej vlny.

   4. Hotovo.

 

Nič zložité, čo poviete? Lenže ako na to... 

S prvým bodom vám veľmi nepomôžem. To, čomu veríte a či ste ochotní akceptovať, že naša realita je len jedna z mnohých a že súčasne ste tu aj tam a aj onam a že hmota nie je hmota a podobné „skvelé“ veci, tak s tým sa musíte naozaj popasovať sami. Koniec koncov, táto časť nie je až tak dôležitá, len je to akýsi odblokátor toho, aby ste kvantovú vlnu rýchlejšie vnímali. Lebo ona funguje a prechádza bez ohľadu na to, v čo veríte. Ale musím uznať, že keď sa aspoň pokúsite o to, aby ste za všetkým nehľadali racionálne vysvetlenia, tak ste na tej najlepšej ceste. 

Druhý bod je dôležitý. Naozaj je. Lebo ak chceme pomáhať, to srdce je dôležité. Lebo naše emócie, city, to, čo vnímame srdcom a nie očami, to je ten správny jazyk pre kvantovú Inteligenciu. Ako sa tam dostať? Hm. Na to asi neexistuje návod. Každý na to má svoju vlastnú postupnosť, metódu. Môžete tam skákať, ísť výťahom, či schodmi. U mňa je to rôzne. Raz sa tam šmýkam, potom vyletím do veže – neznamená to, že musíte ísť nutne dole. Záleží od toho, kde je to miesto (astrálne), v ktorom ak sa nachádzate, vyvoláva vo vás pocit lásky, pokoja, mieru, harmónie. Niekto pri tom potrebuje pokoj, iný zavreté oči, ďalšiemu nevadí ani rušná ulica. Toto je naozaj bod, ktorý by som označila za cvičenie a s ktorým je potrebné pracovať každý jeden deň. A ako spoznáte, že ste tam? Ako som písala vyššie, cítite sa inak. Dobre, nadnesene, usmievavo... Srdečne, vnímate to spojenie s dušou. Ak toto zvládnete, gratulujem, práve ste si otvorili kvantové pole – pracujte s ním. Neočakávajte nič, len si všímajte zmeny, ktoré pri tom prichádzajú. Neočakávajte nič konkrétne, lebo čo človek, to iný vnem. 

No a teraz samotné dva body. Načo sú vlastne dobré? V podstate ani tak nejde o to, aby ste našli dva správne body, lebo tie neexistujú, správne je všetko, kam položíte ruky. Pointa je o tom, aby ste vnímali prepojenie dvoch bodov, aby ste im venovali pozornosť a vnímali sami seba (nie partnera), čo sa deje. Lebo len na sebe zistíte, či vlna prišla alebo nie. 

Upozornenie. Ak sa rozhodnete použiť metódu dvoch bodov na sebe ale hlavne na niekom inom, VŽDY!!! sa ubezpečte, aby ste boli v bezpečí. Znamená to, že ak kvantujete seba, seďte alebo stojte tak, aby v prípade zrútenia vlny ste nespadli a neublížili si. Ak kvantujete iného, zabezpečte, aby niekto za ním stál a v prípade, že by sa mu chcelo spadnúť ho mal kto zachytiť. Ak tú možnosť nemáte, tak ho aspoň bezpečne postavte blízko k stene, spredu ho budete istiť vy. 

Prečo toto všetko píšem a prečo je to dôležité? Lebo každý jeden z nás na kvantovú vlnu reaguje inak. Ale drvivá väčšina ľudí (nesústreďte sa na to koľko) reaguje tak, že začne padať. Inak, osobne som padla tiež a ten pocit je nádherný. Netreba sa báť, treba veriť, že ten za vami vás podrží a bezpečne na zem uloží. Ak kvantujete pri stene, nespadnete, lebo stena sa neohne. Ale sú ľudia, ktorí na kvantovú vlnu reagujú len kymácaním sa, prípadne triaškou alebo len žmurknutím. A niekto skoro nijako. Moja mama napríklad padá ale jej racio jej to nechce dovoliť, bráni sa, lenže istiť ju musíme. Trvá to len pár sekúnd ale za ten kratučký čas akoby stratila vedomie hoci pri vedomí je. Neviem to inak popísať, to skrátka treba zažiť... Zažila som už aj to, že padnete a o pár sekúnd začnete plakať či sa smiať... A neviete to ovládať. Opakujem, u každého to je individuálne a preto sa radšej ubezpečte, že pri tejto práci pomôžete a nie ublížite.  

No a ak si toto nacvičíte, potom môžete skúsiť pri kvantovaní aj zadať zámer napríklad na liečenie toho či oného... Ale s tým sa už treba naozaj len hrať.

 

Na záver posledné varovanie. NIKDY nekvantujete kohokoľvek, kto nechce alebo kto má z toho strach!!! Ubezpečte sa, že je to dobrovoľné a s pocitom dobrého očakávania, nie strachu. Ak budete kvantovať človeka, ktorý sa toho veľmi bojí, ťažko odhadnúť, ako sa kvantum prejaví.  

NEKVANTUJTE DETI!!! Hlavne malé bábätká. Okrem vlastného samozrejme. Ale cudzie (neráta sa ani babka a ani dedko) absolútne nie! Osobne si myslím, že u detí s tým treba začať až po hranici 15 rokov, pre istotu.

 

Tak veľa šťastia v krajine kvantového bežného zázraku.

Foto: Zdroj internet, pixabay